Pieczeń słodko-kwaśna

Pieczeń słodko-kwaśna
Pieczeń słodko-kwaśna może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 2,58 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 39 g białka i 22 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Udaj się do sklepu i kup sól, brązowy cukier, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżkami wynoszący 77%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Pieczeń słodko-kwaśna, Pieczeń duszona w sosie słodko-kwaśnym i Pieczeń słodko-kwaśna Crock Pot.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w 5-qt. powolna kuchenka. Odetnij tłuszcz z pieczeni; przekrojony na pół. Na dużej patelni obsmaż na oleju na rumiano ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Przenieść do wolnowaru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Zarezerwuj 1 łyżkę stołową ocieków; podsmaż cebulę w zarezerwowanym sosie do miękkości. Wymieszaj sos pomidorowy, brązowy cukier, sos Worcestershire, ocet i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Polać pieczeń.
5
Przykryj i gotuj na dużym ogniu przez 4-6 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie. Przed podaniem na patelnię wlać sos. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zredukuje się i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Podawać z ziemniakami i wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn