Pieczeń solona z wieprzowiny z chutneyem jabłkowym i kwaśnym sosem Mash

Pieczeń solona z wieprzowiny z chutneyem jabłkowym i kwaśnym sosem Mash
Solony pieczeń Rack z wieprzowiny z chutney jabłko i kwaśnym sosem Mash może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1186 kalorii. Na 6,82 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sól koszerną, wieprzowinę Środkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to schab solony pieczony z chutneyem ananasowym, Chai-polędwiczka wieprzowa z sosem jabłkowym, oraz Kotlety wieprzowe solone z pikantnym sosem Barbecue Chutney.

Instrukcje

1
Przynieś wodę, koncentrat soku jabłkowego, sól, cukier, cebulę, ziarna pieprzu, nasiona gorczycy, tymianek i liście laurowe na wolnym ogniu w dużym garnku i gotuj, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Niech ostygnie całkowicie. Zanurzyć pieczeń w solance, umieszczając płytkę na górze, następnie przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 12 godzin i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć wieprzowinę z solanki i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na dużym ogniu. Przyprawić wieprzowinę solą i pieprzem i gotować z obu stron na złoty kolor, około 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć wieprzowinę na blachę do pieczenia i zakończyć gotowanie w piekarniku, aż ugotuje się do temperatury wewnętrznej 150 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika i pozostawić na 10 minut, luźno przykryte folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podczas gdy wieprzowina jest pieczenie, dodać whisky do patelni saute że wieprzowina była gotowana w, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką, i gotować, aż prawie całkowicie zmniejszona.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać wywar z kurczaka, doprowadzić do wrzenia i gotować do zredukowania do konsystencji sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
10
Masło ubić, doprawić solą i pieprzem, natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Pokroić wieprzowinę w kotlety, top każdy kotlet z niektórych Chutney Jabłko-imbir, i skropić trochę sosu wokół kotlet schabowy i nad chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
12
Dekoruj gałązką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
13
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
14
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
15
Dodać czosnek i imbir i gotować przez 1 minutę. Zwiększyć ogień do Wysokiej, a następnie dodać sok pomarańczowy, brązowy cukier i miód i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Wymieszać jabłka, ziele angielskie, sól i pieprz, przykryć i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
RamięRamię
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
16
Zdejmij pokrywkę i gotuj, aż jabłka będą miękkie, a płyn odparuje, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
17
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Składniki

1kontenerkoncentrat soku jabłkowego, rozmrożonykoncentrat soku jabłkowego, rozmrożony2słonina wieprzowasłonina wieprzowa0Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki10pieprz czarnypieprz czarny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweramięramię1Średnia żółta cebula, posiekanadomowy rosół z kurczakadomowy rosół z kurczaka23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, plus gałązki pietruszki do dekoracjidrobno posiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, plus gałązki pietruszki do dekoracji23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekany świeży imbirdrobno posiekany świeży imbir8gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany5largesJabłka Granny Smith, obrane, rdzeniowane i cienko pokrojoneJabłka Granny Smith, obrane, rdzeniowane i cienko pokrojone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone12 łyżeczki czosnku w proszku1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami0Batoniki toffi HeathRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calajasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier10do przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina01 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejCebula hiszpańska, drobno posiekanaCebula hiszpańska, drobno posiekana1Cebula hiszpańska, obrana i poćwiartowanaCebula hiszpańska, obrana i poćwiartowana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy1kilogramyCenter cut rack of pork, Frenched and fat removedCenter cut rack of pork, Frenched and fat removed6krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone na zimnomasło niesolone na zimno1Średnia żółta cebula, posiekanakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 44731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewhiskey (zalecane: Jack Daniels)whiskey (zalecane: Jack Daniels)
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn