Pieczeń Ostrygowa
Pieczeń ostrygowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka akompaniamentów: lowcountry aïoli, piwo, małże z twardą łuską i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Pieczeń Na Patelni Oyster, oraz Pieczeń Ostrygowa.
Instrukcje
Przygotować grill do gotowania z około 7 funtów brykietów. (Będziesz potrzebował około 15 funtów brykietów w sumie.)
Ukłuć bratwursts i chorizo w kilku miejscach widelcem, a następnie grill, pokryte, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Rozrzuć około 12 dodatkowych brykietów na świecących węglach i wymień stojak.
Złóż płótno na potrójną warstwę nieco mniejszą niż powierzchnia grilla i całkowicie namocz wodą. Umieść 3 do 4 kilkanaście ostryg bezpośrednio na stojaku do grilla, przykryj mokrą jutą i piecz, bez osłony grilla, aż skorupy zaczną się otwierać (około 1/16 cala) lub daj lekko po ściśnięciu szczypcami, około 10 minut. (Jeśli to konieczne, posyp więcej wody przez jutę, aby zachować wilgotność.)
Podawaj ostrygi, gdy się otwierają, usuwając je szczypcami i piecz nieotwarte ostrygi kilka minut dłużej, zastępując jutę. Pozostałe ostrygi piecz w 2 lub 3 partiach w ten sam sposób, dodając około 12 więcej brykietów między partiami, aby utrzymać ogień gorący i dokładnie odstawiając jutę.
Postępuj zgodnie z metodą grilla węglowego dla kiełbas i ostryg lub użyj patelni i folii do ostryg i postępuj zgodnie z metodą pieca kuchennego.
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Rozgrzać 2 ciężkie grzbiety patelnie lub patelnie na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować kiełbaski, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Podgrzać 17-na 12-calową patelnię do pieczenia (2 do 3 cali głębokości) na dolnej półce piekarnika, aż będzie bardzo gorąco.
Wyjąć z piekarnika i szybko napełnić od 3 do 4 tuzinów ostryg i 1 szklanką wody, a następnie przykryć patelnię szczelnie folią o dużej wytrzymałości. Ostrygi pieczone, aż muszle po prostu zaczynają się otwierać (o 1/16 cala) lub dać lekko po ściśnięciu szczypcami, o 10 protokół.
Ostrygi podawać, gdy się otwierają, usuwając je szczypcami, a nieotwarte ostrygi pieczemy kilka minut dłużej, przykryte folią. Pozostałe ostrygi pieczemy w 2 lub 3 partiach w ten sam sposób.
Małże parowe w piwie w garnku 6-do 8-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, przykryte, aż małże się otworzą, około 10 minut (Odrzuć nieotwarte małże po 15 minutach).
Przełóż małże jako otwarte na talerz. Ostrożnie wlać bulion z małży do filiżanek, unikając osadów, do zanurzenia Małży, jeśli nadal są piaszczyste.