Pieczeń Ostrygowa

Pieczeń Ostrygowa
Pieczeń ostrygowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka akompaniamentów: lowcountry aïoli, piwo, małże z twardą łuską i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Pieczeń Na Patelni Oyster, oraz Pieczeń Ostrygowa.

Instrukcje

1
Przygotować grill do gotowania z około 7 funtów brykietów. (Będziesz potrzebował około 15 funtów brykietów w sumie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ukłuć bratwursts i chorizo w kilku miejscach widelcem, a następnie grill, pokryte, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Rozrzuć około 12 dodatkowych brykietów na świecących węglach i wymień stojak.
4
Złóż płótno na potrójną warstwę nieco mniejszą niż powierzchnia grilla i całkowicie namocz wodą. Umieść 3 do 4 kilkanaście ostryg bezpośrednio na stojaku do grilla, przykryj mokrą jutą i piecz, bez osłony grilla, aż skorupy zaczną się otwierać (około 1/16 cala) lub daj lekko po ściśnięciu szczypcami, około 10 minut. (Jeśli to konieczne, posyp więcej wody przez jutę, aby zachować wilgotność.)
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
5
Podawaj ostrygi, gdy się otwierają, usuwając je szczypcami i piecz nieotwarte ostrygi kilka minut dłużej, zastępując jutę. Pozostałe ostrygi piecz w 2 lub 3 partiach w ten sam sposób, dodając około 12 więcej brykietów między partiami, aby utrzymać ogień gorący i dokładnie odstawiając jutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
1
Postępuj zgodnie z metodą grilla węglowego dla kiełbas i ostryg lub użyj patelni i folii do ostryg i postępuj zgodnie z metodą pieca kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać 2 ciężkie grzbiety patelnie lub patelnie na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować kiełbaski, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
3
Podgrzać 17-na 12-calową patelnię do pieczenia (2 do 3 cali głębokości) na dolnej półce piekarnika, aż będzie bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i szybko napełnić od 3 do 4 tuzinów ostryg i 1 szklanką wody, a następnie przykryć patelnię szczelnie folią o dużej wytrzymałości. Ostrygi pieczone, aż muszle po prostu zaczynają się otwierać (o 1/16 cala) lub dać lekko po ściśnięciu szczypcami, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Ostrygi podawać, gdy się otwierają, usuwając je szczypcami, a nieotwarte ostrygi pieczemy kilka minut dłużej, przykryte folią. Pozostałe ostrygi pieczemy w 2 lub 3 partiach w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Małże parowe w piwie w garnku 6-do 8-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, przykryte, aż małże się otworzą, około 10 minut (Odrzuć nieotwarte małże po 15 minutach).
Składniki, których będziesz potrzebować
MałżeMałże
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przełóż małże jako otwarte na talerz. Ostrożnie wlać bulion z małży do filiżanek, unikając osadów, do zanurzenia Małży, jeśli nadal są piaszczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MałżeMałże
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn