Pieczeń ostrygowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Mieszanka akompaniamentów: lowcountry aïoli, piwo, małże z twardą łuską i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Pieczeń Na Patelni Oyster, oraz Pieczeń Ostrygowa.
Instrukcje
1
Przygotować grill do gotowania z około 7 funtów brykietów. (Będziesz potrzebował około 15 funtów brykietów w sumie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Ukłuć bratwursts i chorizo w kilku miejscach widelcem, a następnie grill, pokryte, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Rozrzuć około 12 dodatkowych brykietów na świecących węglach i wymień stojak.
4
Złóż płótno na potrójną warstwę nieco mniejszą niż powierzchnia grilla i całkowicie namocz wodą. Umieść 3 do 4 kilkanaście ostryg bezpośrednio na stojaku do grilla, przykryj mokrą jutą i piecz, bez osłony grilla, aż skorupy zaczną się otwierać (około 1/16 cala) lub daj lekko po ściśnięciu szczypcami, około 10 minut. (Jeśli to konieczne, posyp więcej wody przez jutę, aby zachować wilgotność.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Muszle Makaronu
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Szczypce
5
Podawaj ostrygi, gdy się otwierają, usuwając je szczypcami i piecz nieotwarte ostrygi kilka minut dłużej, zastępując jutę. Pozostałe ostrygi piecz w 2 lub 3 partiach w ten sam sposób, dodając około 12 więcej brykietów między partiami, aby utrzymać ogień gorący i dokładnie odstawiając jutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
1
Postępuj zgodnie z metodą grilla węglowego dla kiełbas i ostryg lub użyj patelni i folii do ostryg i postępuj zgodnie z metodą pieca kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Ostrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
Płatki Warzywne
Folia Aluminiowa
1
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzać 2 ciężkie grzbiety patelnie lub patelnie na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować kiełbaski, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
3
Podgrzać 17-na 12-calową patelnię do pieczenia (2 do 3 cali głębokości) na dolnej półce piekarnika, aż będzie bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i szybko napełnić od 3 do 4 tuzinów ostryg i 1 szklanką wody, a następnie przykryć patelnię szczelnie folią o dużej wytrzymałości. Ostrygi pieczone, aż muszle po prostu zaczynają się otwierać (o 1/16 cala) lub dać lekko po ściśnięciu szczypcami, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Muszle Makaronu
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Patelnia
5
Ostrygi podawać, gdy się otwierają, usuwając je szczypcami, a nieotwarte ostrygi pieczemy kilka minut dłużej, przykryte folią. Pozostałe ostrygi pieczemy w 2 lub 3 partiach w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
Folia Aluminiowa
1
Małże parowe w piwie w garnku 6-do 8-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, przykryte, aż małże się otworzą, około 10 minut (Odrzuć nieotwarte małże po 15 minutach).
Składniki, których będziesz potrzebować
Małże
Piwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Przełóż małże jako otwarte na talerz. Ostrożnie wlać bulion z małży do filiżanek, unikając osadów, do zanurzenia Małży, jeśli nadal są piaszczyste.