Pieczeń nadziewana z wieprzowiny

Pieczeń nadziewana z wieprzowiny
Nadziewane Korona pieczeń wieprzowa może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 86g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 300 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonej wieprzowiny, soli, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 95%. Spróbuj Pieczeń nadziewana z wieprzowiny, Pieczeń nadziewana z wieprzowiny, oraz Pieczeń nadziewana z wieprzowiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Aby farsz: roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy piana opadnie dodać cebulę i saute, mieszając często, przez około 5 minut. Wymieszać seler i jabłka; saute (bez brązowienia) o 5 minut dłużej. Zeskrobać zawartość patelni do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać bułkę tartą, mieloną wieprzowinę, kiełbasę, natkę pietruszki, szałwię, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Delikatnie, ale dokładnie wymieszać. (Uwaga: nie smakuj niegotowanego farszu, ponieważ zawiera surową wieprzowinę; zamiast tego smaż małą kulkę farszu na patelni, następnie smakuj i dopraw więcej soli i pieprzu w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wypełnij środek korony farszem, lekko go oplatając. Przykryj go okrągłą folią aluminiową i zawiń końce posiekanych kości w paski folii, aby zapobiec ich zwęgleniu i zerwaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Umieść koronę na stojaku w płytkiej patelni, wystarczająco dużej, aby wygodnie ją trzymać, i piecz w środku piekarnika, niezakłócony, przez około 3 godziny lub do temperatury wewnętrznej mięsa 175 stopni F (80 stopni C). (Uwaga: 30 minut przed wieprzowiną wyjąć folię z wierzchu farszu, aby wierzch się zarumienił.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Ostrożnie przenieść koronkę na duży, podgrzewany, okrągły talerz, zdjąć folię z końców kotletów i zastąpić ją papierowymi falbankami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Pozostaw koronę na około 10 minut przed wyrzeźbieniem i podaniem. Aby wyrzeźbić wieprzowinę: włóż duży widelec z boku korony, aby ją ustabilizować, a dużym ostrym nożem przeciąć każde żebro, aby odłączyć kotlety. Dwa kotlety na osobę to zwyczajowa porcja, której towarzyszy obfita porcja farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn