Pieczeń nadziewana z wieprzowiny

Pieczeń nadziewana z wieprzowiny
Nadziewane Korona pieczeń wieprzowa może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 86g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 300 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonej wieprzowiny, soli, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 95%. Spróbuj Pieczeń nadziewana z wieprzowiny, Pieczeń nadziewana z wieprzowiny, oraz Pieczeń nadziewana z wieprzowiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby farsz: roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy piana opadnie dodać cebulę i saute, mieszając często, przez około 5 minut. Wymieszać seler i jabłka; saute (bez brązowienia) o 5 minut dłużej. Zeskrobać zawartość patelni do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać bułkę tartą, mieloną wieprzowinę, kiełbasę, natkę pietruszki, szałwię, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4
Delikatnie, ale dokładnie wymieszać. (Uwaga: nie smakuj niegotowanego farszu, ponieważ zawiera surową wieprzowinę; zamiast tego smaż małą kulkę farszu na patelni, następnie smakuj i dopraw więcej soli i pieprzu w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wypełnij środek korony farszem, lekko go oplatając. Przykryj go okrągłą folią aluminiową i zawiń końce posiekanych kości w paski folii, aby zapobiec ich zwęgleniu i zerwaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Umieść koronę na stojaku w płytkiej patelni, wystarczająco dużej, aby wygodnie ją trzymać, i piecz w środku piekarnika, niezakłócony, przez około 3 godziny lub do temperatury wewnętrznej mięsa 175 stopni F (80 stopni C). (Uwaga: 30 minut przed wieprzowiną wyjąć folię z wierzchu farszu, aby wierzch się zarumienił.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ostrożnie przenieść koronkę na duży, podgrzewany, okrągły talerz, zdjąć folię z końców kotletów i zastąpić ją papierowymi falbankami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Pozostaw koronę na około 10 minut przed wyrzeźbieniem i podaniem. Aby wyrzeźbić wieprzowinę: włóż duży widelec z boku korony, aby ją ustabilizować, a dużym ostrym nożem przeciąć każde żebro, aby odłączyć kotlety. Dwa kotlety na osobę to zwyczajowa porcja, której towarzyszy obfita porcja farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Magazyn