Pieczeń garnkowa Jen ' S Pressure Cooker
Szybkowar Jen pieczeń garnkowa wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 735 kalorii, 71g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $3.39 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ziemniaków, mąka, pieczeń z rumu wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Szybkowar Garnek Pieczeń, oraz Szybkowar Pieczeń Wołowa.
Instrukcje
Pieczeń doprawiamy solą i pieprzem ze wszystkich stron; pieczemy na mące (pozostałą mąkę rezerwujemy na sos).
Skracanie stopu w szybkowarze na średnim ogniu. Brązowy pieczony ze wszystkich stron w gorącym skracaniu.
Posypać mieszanką zupy cebulowej na pieczeni.
Wlać co najmniej dwie szklanki wody; użyj 1 do 2 szklanek więcej, jeśli wołowina jest twarda lub osiągnąć minimalną ilość zalecaną przez producenta szybkowaru.
Zamknąć pokrywę i doprowadzić kuchenkę do pełnego ciśnienia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, utrzymując pełne ciśnienie i gotuj przez 1 1/2 do 2 godzin.
Zwolnij ciśnienie i sprawdź, czy nie ma Donu; mięso powinno być delikatne widlasto.
Dodaj ziemniaki i cebulę, upewniając się, że warzywa są zanurzone w płynie do gotowania. (Być może trzeba zmienić układ pieczenia na wierzchu warzyw lub dodać więcej wody.) Zamknąć pokrywę i przywrócić szybkowar do pełnego ciśnienia.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, utrzymując pełne ciśnienie i gotuj przez 10 minut. Uwolnij ciśnienie; przenieś mięso i warzywa na półmisek.
Aby zrobić sos, doprowadzić płyn do gotowania do wrzenia.
Mąkę wymieszać w 1/2 szklanki zimnej wody; mieszaninę mąki ubić do wrzącego bulionu. Gotować, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 3 protokół.
SOS podawać z pieczeniem i warzywami.