Pieczenie chleba: szybko i powoli Sezam biały chleb

Pieczenie chleba: szybko i powoli Sezam biały chleb
Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, masło, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczenie Chleba: Szybkie Bułki Maślane, Wypiek chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą, oraz Pieczenie Chleba: Irlandzki Chleb Pełnoziarnisty Biały dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wodę, drożdże, miód i 1 1/2 szklanki mąki w misce miksera stojącego (lub miski do mieszania, jeśli będzie ręcznie ugniatania. Przykryć miskę folią i odstawić na 30 minut (dla wersji krótkiej) lub 90 minut (dla wersji długiej). Albo, naprawdę, w każdej chwili pomiędzy. Po 30 minutach mieszanina będzie bardzo żywa i bąbelkowa. W 90 minut będzie miał wzrost w misce i będzie bulgotać nieco gwałtownie; może zaczął się zapadać, ale to też jest w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2
Posypać mąkę kukurydzianą na blasze do pieczenia i rozgrzać piekarnik do 350 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodać sól, masło i pozostałą mąkę, i ugniatać z hakiem ciasta, lub ręcznie, aż masz gładkie, elastyczne ciasto. Mąkę powierzchnię roboczą lekko i obrócić ciasto. Zagnieść krótko, a następnie uformować ciasto w kłodę o długości około 12 cali. (Tak, to prawda - nie ma wzrostu po dodaniu ostatniego z mąki) uszczelnić szew na dnie i umieścić ciasto, szew-strona w dół, na przygotowanej patelni. Przykryć ciasto folią i odstawić do wyrośnięcia do podwojenia wielkości, 20-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Gdy ciasto wyrośnie, posmaruj je myciem jajecznym i posyp sezamem. Ukoś ciasto w dół centrum i piec na złoty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Niech Bochenek ostygnie całkowicie na stojaku przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn