Pieczeń wołowa z sosem z czerwonego wina

Pieczeń wołowa z sosem z czerwonego wina
Pieczeń wołowa z sosem z czerwonego wina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 446 kalorii, 66g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tymianku, sól i pieprz, tymianek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Przyprawiona pieczeń wołowa z sosem z czerwonego wina, Pieczeń wołowa z sosem pomidorowo-winnym, oraz Żeberka pieczone z sosem z czerwonego wina.

Instrukcje

1
Zrobić pieczeń: za pomocą małego, ostrego noża, zrobić szczeliny na całej pieczeń wołową i włożyć kawałek czosnku głęboko do każdej szczeliny, tak mięso zamyka się na czosnku. W małej misce połącz posiekany tymianek, musztardę, cebulę w proszku, sól, pieprz i oliwę z oliwek. Rub mieszaninę całego mięsa, umieścić pieczeń na talerzu i przechowywać w lodówce odkryte przez 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieść pieczeń z lodówki na blat 1 godzinę przed gotowaniem. Rozgrzej piekarnik do 260°. rozrzuć kliny cebuli i gałązki tymianku na dnie dużej patelni do pieczenia i umieść stojak na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Ułożyć pieczeń w stelażu. Mięso pieczemy przez 15 minut, następnie obniżamy temperaturę w piekarniku do 163° i pieczemy do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszej części pieczeni125 dla średnio rzadkich, około 1 godziny, lub135 dla średnich, około 1 godziny 15 minut. Sprawdzaj raz lub dwa razy w czasie pieczenia; jeśli soki zaczną się palić na dnie patelni, dodaj trochę bulionu lub wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Mięso wyjąć na talerz, przykryć luźno folią i odstawić na odpoczynek. (Mięso będzie nadal gotować podczas odpoczynku; temperatura wewnętrzna wzrośnie do 54° dla średnio rzadkich lub140 dla średnich.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1
Wyjmij stelaż z patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Dodaj 3 Łyżki. olej do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieścić patelnię na 2 palnikach i włączyć ciepło do medium. Wymieszać z mąką i gotować, ubijając, aż brązowy, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać wino i bulion i doprowadzić do wrzenia, zeskrobując rumiane kawałki z dna patelni. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, często ubijając. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do naczynia i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Usunąć sznurki z pieczeni, pokroić mięso i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 2 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn