Pieczarkowy Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy

Pieczarkowy Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy
Grzybowy gulasz jęczmienny z soczewicy jest wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól, kasza jęczmienna, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczarkowy Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy, Domowy Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy, oraz Wegański Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W wolnej kuchence wymieszaj bulion, pieczarki, grzyby shiitake, jęczmień, soczewicę, płatki cebuli, czosnek, cząber, liście laurowe, bazylia, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Pieczarki BiałePieczarki Białe
Suszone Płatki CebuliSuszone Płatki Cebuli
Liście LauroweLiście Laurowe
SoczewicaSoczewica
JęczmieńJęczmień
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
BulionBulion
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć i gotować od 4 do 6 godzin na wysokości lub od 10 do 12 godzin na niskim poziomie.
3
Przed podaniem usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn