Pieczarkowo-serowe Flauty
Pieczarkowo-serowa Flauta to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz masło, grzyby, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Pieczarkowo-serowe Flauty, Flauta z kurczakiem i serem, oraz Kiełbasa, jajko i ser śniadanie Flautas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, paprykę i czosnek; gotować i mieszać 2 protokół.
Dodać grzyby, oregano i sól; gotować i mieszać 2 do 4 minut lub aż cebula i papryka będą miękkie.
Łyżką szczelinową, na wierzchu każdą tortillę wymieszać z grzybami.
Zwinąć mocno; zabezpieczyć wykałaczką.
Wytrzyj patelnię czystym ręcznikiem papierowym.
Dodaj olej do tej samej patelni; ciepła na średnim ogniu, aż gorące.
Dodać flauty; gotować od 4 do 6 minut, od czasu do czasu obracając, aż nadzienie będzie gorące i tortille będą tosty.
Usuń wykałaczki przed podaniem.
Podawać ze śmietaną i guacamole.