Pieczarki faszerowane kiełbasą II

Pieczarki faszerowane kiełbasą II
Kiełbasa nadziewane grzyby II może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 56 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz serek śmietankowy, grzyby, mieloną kiełbasę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić i przelać do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ser śmietankowy zmiksować z kiełbasą. Nakrętki grzybowe nadziewać mieszanką twarożku i kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
5
Ułóż nadziewane czapki grzybowe na średniej blasze do pieczenia. Dusić w rozgrzanym piekarniku 2 do 3 protokół, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn