Pieczarki faszerowane kiełbasą II
Kiełbasa nadziewane grzyby II może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 56 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz serek śmietankowy, grzyby, mieloną kiełbasę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą.
Instrukcje
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić i przelać do średniej miski.
Ser śmietankowy zmiksować z kiełbasą. Nakrętki grzybowe nadziewać mieszanką twarożku i kiełbasy.
Ułóż nadziewane czapki grzybowe na średniej blasze do pieczenia. Dusić w rozgrzanym piekarniku 2 do 3 protokół, aż lekko rumiane.