Pieczarki Faszerowane Kiełbasą I Serem

Pieczarki Faszerowane Kiełbasą I Serem
Kiełbasa & ser-pieczarki Nadziewane jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Ten przepis służy 25. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki faszerowane kiełbasą i serem, Pieczarki faszerowane kiełbasą i kozim serem, oraz Kiełbasa I Ser Nadziewane Grzyby # MushroomMakeover dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Usunąć i wyrzucić łodygi z grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Czepki grzybowe szczotkować z opatrunkiem; umieścić na stojaku brojlerów patelni. Broil, 4 cale od ciepła, 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Kiełbasę wcisnąć w kapsle grzybowe, dodając około 1 łyżeczki. kiełbasa do każdej czapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Broil, 4 cale od ciepła, 3 do 5 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn