Pieczarki Brie i Merlot
Brie i Merlot Grzyby Bites może być tylko napój szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 65 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, merlot, muszle phyllo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry-Merlot Brownie Bites, Merlot z kurczaka z pieczarkami, oraz Grillowane pieczarki z redukcją Merlot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Upiecz skorupki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Ostudzić podczas napełniania.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło jest stopiony, dodać szalotki i czosnek, i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gdy grzyby uwolnią swój płyn, dodaj wino i tymianek i gotuj, aż większość płynu odparuje, około 5 minut.
Pokrój Brie na 15 małych kawałków. Podzielić mieszaninę grzybów między muszli phyllo. Na wierzchu każdy kawałek sera. Powrót skorupki do piekarnika i piec, aż ser się stopi, około 5 minut.
Udekorować szczypiorkiem i podawać na ciepło.