Pieczenie wołowiny i makaronu może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 772 kalorie. Jeśli masz sos pomidorowy, sól czosnkową, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Przepis ten zachwycił 235 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Piec Z Wołowiną, Pieczenie wołowiny, boczku i makaronu, oraz Pieczenie Mielonego Makaronu Wołowego.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Brown mielonej wołowiny na dużej patelni na średnim ogniu; odstawić. Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Starty Odtłuszczony Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
W naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali, ułóż makaron, mieloną wołowinę, sos pomidorowy i ser, powtarzając dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Starty Odtłuszczony Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 30 minut lub do momentu, gdy górna warstwa sera będzie bąbelkowa.