Piec Z Fasoli Z Indyka

Piec Z Fasoli Z Indyka
Przepis Piec z fasoli indyka można zrobić w około 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 3G tłuszczu i w sumie 358 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,03 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka melasy, keczupu, czarnej fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 60%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Turcja Czarna Fasola Quinoa Piec, Zapiekanka z indyka i zielonej fasoli z ziemniakami, oraz Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego Chili z indyka i fasoli Pinto.

Instrukcje

1
Na dużej patelni ugotuj indyka, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieś do natłuszczonego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec bez przykrycia w 350° przez 25-30 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn