Picadillo może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 1 g tłuszczu i łącznie 97 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis na lakto ovo serwuje 4 dania i kosztuje 62 centy za porcję. Udaj się do sklepu i kup ziele angielskie, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 53%. Ten wynik jest solidny. Wypróbuj Chorizo i wołowinę Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo i Picadillo, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Na dużej patelni smaż wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Hain żywności Jodowanej Soli Morskiej
Opcjonalnie Posiekana Sałata I Pokrojone Awokado
Skórka Z 1 Cytryny (usuń Biały Rdzeń)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szałwia Liściasta
2
Dodać pomidory, jabłko, rodzynki i przyprawy; Dobrze wymieszać. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(równe Ilości Mielonej Wołowiny, Mielonej Cielęciny I Mielonej Wieprzowiny)
3 Funty Z Kością, Skórą, Udkami I Nogami Z Kurczaka