PHILADELPHIA® New York Style Carb Counter Cheesecake
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 540 kalorii, 13g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.99 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sera philadelphia neufchatel, maliny, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj PHILADELPHIA® New York Cappuccino Cheesecake, Sernik Low Carb New York Ricotta, oraz Sernik w stylu nowojorskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do300, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform). Spryskaj dno patelni sprayem do gotowania.
Posypać równomiernie migdałami.
Beat Neufchatel, serek śmietankowy, cukier, substytut cukru i wanilia w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec 50 do 55 minut lub do środka jest prawie ustawiony. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc. Tuż przed podaniem udekorować malinami. Resztki sernika przechowywać w lodówce.Składniki na 16 porcji