Philadelphia Fish House Punch
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Philadelphia Fish House Punch. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz jamajski złoty rum, sok z cytryny, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Fish House Punch, Midnight Cowboy ' s Fish House Punch, oraz Poncz handlarza Vica. dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż 2 filiżanki pokrojonych świeżych (lub mrożonych, rozmrożonych) brzoskwiń i 12 gałązek tymianku wzdłuż dna patelni 10-12 filiżanek. Napełnij patelnię zimną wodą i zamrozić, aby utworzyć pierścień lodowy.
Połączyć 1 1/4 szklanki cukru i 1 1/4 szklanki wody w słoiku; przykryć i wstrząsnąć do rozpuszczenia do syropu cukrowego. Zrób z wyprzedzeniem: pierścień lodowy i syrop cukrowy można przygotować 2 tygodnie wcześniej. Zamrozić pierścień lodowy. Schłodzić syrop cukrowy.
Wlać syrop cukrowy do dużego, szerokiego pojemnika lub miski do ponczu.
Dodaj 1 litr (4 1/4 szklanki) jamajskiego złotego rumu (takiego jak Appleton Estate), 2 szklanki koniaku, 1 1/2 szklanki świeżego soku z cytryny i 1 szklankę likieru brzoskwiniowego (takiego jak Bols). Przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Dodać 6 szklanek zimnej wody do punch; mieszać delikatnie do mieszania.
Zdejmij pierścień lodowy z patelni Bundt i pływaj, zaokrąglony bok do góry, w stemplu. Chochla do szklanek wypełnionych lodem.