Pełnoziarniste naleśniki z pijanymi brzoskwiniami
Need a wegetariański posiłek poranny? Pełnoziarniste naleśniki z pijanymi brzoskwiniami może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 54 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, cukier, fasolę waniliową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pełnoziarniste naleśniki maślane z brzoskwiniami, Słodkie brzoskwinie i krem miodowy, oraz Puppy Bellies & Peaches {brązowe naleśniki z masłem z glazurowanymi brzoskwiniami} dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połącz brzoskwinie, brandy, fasolę waniliową i skrobane nasiona oraz 2 łyżki cukru i przynieś na wolnym ogniu. Gotować, aż brzoskwinie będą miękkie, ale nadal ledwo utrzymać swój kształt, o 10 protokół.
Przełożyć do miski i odstawić.
W dużej misce ubić mąkę pszenną, proszek do pieczenia, sól i pozostałą łyżkę cukru.
Dodać mleko i jajka i ubić, aż dobrze połączone.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy masło się stopi, dodać ciasto naleśnikowe przez 1/4 szklanki, upewniając się, aby nie przeludnić patelni. Kiedy bąbelki zaczynają pojawiać się na powierzchni naleśnika, odwróć i kontynuuj gotować, aż obie strony będą rumiane, około 2 do 3 minut na stronę.
Przełożyć na półmisek. Powtórzyć z pozostałym cieście i masłem.
Naleśniki podawać na gorąco z ciepłymi brzoskwiniami.