Pełnoziarniste gofry z syropem miodowo-orzechowym
Pełnoziarniste gofry z syropem miodowo-orzechowym wymagają ok. 35 minut od początku do końca. Na 1,12 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 569 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, olej roślinny, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pełnoziarniste gofry z syropem miodowo-orzechowym, Pełnoziarniste Gofry Z Masłem Orzechowym, oraz Pełnoziarniste Masło Orzechowe Wafle Czekoladowe.
Instrukcje
Podgrzewacz do gofrów. W razie potrzeby posmaruj olejem roślinnym przed dodaniem ciasta do każdego gofra (lub spryskaj sprayem do gotowania przed ogrzewaniem). W średniej misce ubij białka trzepaczką do uzyskania piany. Ubić pozostałe składniki gofrów, aż będą gładkie.
Wlać około 3/4 szklanki ciasta z kubka lub dzbanka na środek gorącej gofrownicy. (Sprawdź instrukcje producenta dla zalecanej ilości ciasta.) Zamknij pokrywę gofrownicy.
Piec około 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra. Powtórz z pozostałym ciasto.
Tymczasem, w małej misce do mikrofalówki, wymieszać miód i masło orzechowe. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 40 do 60 sekund lub aż ciepłe; mieszać aż gładka.