Petardy
Petardy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Jeśli masz chili, cebula w proszku, ocet jabłkowy i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Galaretki petardy, Philly Petardy, oraz Philly Petardy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew w szklanym słoiku. W niereaktywnym rondlu zagotuj wodę, cukier, ocet jabłkowy, cebulę w proszku, nasiona gorczycy, sól i płatki chili. Gotować przez 4 minuty.
Powoli wlewaj gorący płyn do trawienia na marchew, napełniając słoik do góry.
Chili umieścić w słoiku. Pozostawić marchew do ostygnięcia przed uszczelnieniem. Przechowywać w lodówce przez 2 dni do 1 tygodnia.