pesto z kolendrą
Pesto Cilantro może być właśnie przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 63 kalorie . Za 44 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka liści kolendry, krewetek, orzechów włoskich i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, pierwotnej i pescatarian . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 31% . Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują TILAPIA Z PESTO CYLANTRO (TILAPIA A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) , TILAPIA Z PESTO CYLANTRO (TILAPIA A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) oraz Pesto Kolendrowe i Sos Jogurtowy Cilantro .
Instrukcje
Umieść kolendrę i ser w robocie kuchennym; przykryć i pulsować aż do posiekania.
Dodaj orzechy włoskie i sok z limonki; przykryć i miksować do momentu wymieszania. Podczas przetwarzania stopniowo, równym strumieniem, stopniowo dodawaj olej.