Pesto Bazyliowe

Pesto Bazyliowe
Pesto bazyliowe to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w przybliżeniu 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jak zrobić rozjaśnione Pesto: a dla kremowego Pesto z awokado z bazylią, Pesto Palmiers (basil Pesto Elephant Ears), oraz Pesto Bazyliowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetwarzaj świeże liście bazylii i pozostałe składniki w maszynce do jedzenia, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Pesto należy przechowywać w lodówce do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn