Pesto

Pesto
Potrzebujesz bezglutenowa i pierwotna przyprawa? Pesto może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 262 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści bazylii, orzeszków piniowych, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pasta con il pesto alla Trapanese (Pesto pomidorowo-migdałowe), Klopsiki z indyka z pesto i żurawiną z sosem do maczania jogurtu Pesto, oraz Pasta con il pesto alla Trapanese (Pesto pomidorowo-migdałowe).

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Dodaj liście bazylii, parmezan, orzeszki pinii, czosnek oraz sól i pieprz do smaku do robota kuchennego lub blendera. Włącz urządzenie, a następnie skrop oliwą z oliwek podczas mieszania. Kontynuuj mieszanie do połączenia, w razie potrzeby dodając dodatkową oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
ParmezanParmezan
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn