Pesce al Cartoccio (ryba w pergaminie)
Pesce al Cartoccio (ryba w pergaminie) wymaga ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 769 kalorii, 94g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.7 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać rozmaryn, cebula, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Ryba w pergaminie, Ryby i warzywa En Papillote (pieczone w pergaminie) wideo, oraz Łosoś w pergaminie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę i kolejne 6 składników połączyć w dużej misce.
Wytnij cztery duże kawałki pergaminu wystarczająco długo, aby pokryć długość ryby i złóż każdy na pół wzdłuż. Łyżka mieszanki cebuli na dolnych połówkach pergaminu.
Umieść jedną rybę na zagnieceniu każdego kawałka pergaminu, skropić białym winem i posypać solą i pieprzem.
Złóż pergamin w dolnym rogu nad sobą. Kontynuuj składanie nad poprzednim krotnie, aby utworzyć zakładkę i pozwolić na papier być szczelnie zamknięte. Po uformowaniu pół koła i osiągnął przeciwległy koniec zagnieceń, tuck papieru pod ostatnim krotnie.
Umieścić na dużej blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub aż ryba jest gotowane przez. Ostrożnie rozerwij papier, umożliwiając ucieczkę pary.
Wskazówka: jeśli ryba jest zbyt duża, aby umożliwić pergaminowi szczelne uszczelnienie, umieść na folii aluminiowej i owiń folię w górę i wokół krawędzi pergaminu, szczypanie do uszczelnienia.