Perski Gulasz Z Jagnięciny
Perski gulasz z jagnięciny to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 37g białka, oraz 16G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ryż basmati, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Perski Gulasz Z Granatu-Orzech Jagnięcy, Perski Gulasz Z Kurczaka, oraz Perska Jagnięcina Z Groszkiem.
Instrukcje
Perski Gulasz Z Jagnięciny
Składniki1 łyżka kurkumy2 łyżeczki czarnego pieprzu1 1/2 łyżeczki soli1 łyżeczka pokruszonej czerwonej papryki1 / 4 szklanki oliwy z oliwek extra virgin2 średnia cebula, mielona3 funty gulaszu jagnięcego mięso pokrojone w kawałki3 łyżki pasty pomidorowej1 / 4 szklanki świeżej natki pietruszki lub kolendry, posiekanej4 szklanki gotowanego na parze ryżu basmati