Penne z kiełbasą, bakłażanem i fetą

Penne z kiełbasą, bakłażanem i fetą
Penne z kiełbasą, bakłażanem i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 486 kalorii, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać bakłażan, bulk wieprzowe śniadanie kiełbasa, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodka kiełbasa i bakłażan Penne, Kiełbasa Wegetariańska & Feta Penne, oraz Penne Con Funghi E Melanzane (Penne z grzybami i bakłażanem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Bakłażan gotować, kiełbasa, i czosnek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 5 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i bakłażan jest przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać koncentrat pomidorowy i kolejne 3 składniki (przez pomidory); gotować na średnim ogniu 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PomidorPomidor
3
Umieścić makaron w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać mieszaninę pomidorów, ser, i pietruszka; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
PomidorPomidor
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn