Peklowana wołowina smażony ryż z miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich przepisów, więc spróbuj smażonego ryżu z peklowaną wołowiną z miętą. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 20g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz liście mięty, podstawę rosołu, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burger wołowy z boczkiem i serem z karmelizowaną cebulą Guinnessa i jajkiem sadzonym, Wołowina i brokuły Cauli-ryż [aka Not Chinese Not Fried Not Rice], oraz Ryż Smażony Z Wołowiną.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w woku na średnim ogniu.
Gotować i wymieszać ryż i pastę z kurczaka w gorącym oleju, aż połączone, o 2 protokół.
Wymieszać peklowaną wołowinę do mieszanki ryżu, aż ryż zacznie brązowieć, 2 do 4 minut.
Usuń wok z ognia i wyczyść dziurę w środku ryżu, aby ugotować jajko.
Wlać ubite jajko do środka ryżu. Przechyl wok, aby rozłożyć jajko na ryż, pozwalając na całkowite ugotowanie jajka na pozostałym ogniu.
Usmażony ryż pokroić w 2 miseczki i polać świeżą miętą.