Pekan Chili-Limonka

Pekan Chili-Limonka
Pekan Chili-Limonka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 732 kalorie, 9g białka, oraz 76 g tłuszczu. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chili w proszku, oliwę z oliwek, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Orzeszki Chili, Chili Spiced Pecans, oraz Chocolate chili spiced pecans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj sok z limonki, oliwę z oliwek, paprykę, sól, chili w proszku i zmielony czerwony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PaprykaPapryka
SólSól
2
Dodaj orzeszki pekan; Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
3
Rozprowadzić w lekko nasmarowanej folią aluminiową galaretowatej rolce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 14 minut lub aż pekan są opiekane i suche, mieszając od czasu do czasu. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia34
Magazyn