Pecan Pie Monkey Bread
Pecan Pie Monkey Bread to Południowy deser. Ten przepis zawiera 12 porcji z 532 kalorii, 7G białka, oraz 31g tłuszczu każdy. Za $1.14 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Mieszanka masła, grands!® Homestyle herbatniki maślanki, ekstrakt wanillanowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pecan Pie Monkey Bread, Karmelowo-Pecan Monkey Bread, oraz Karmelowo-Pecan Monkey Bread.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. posmaruj 12-szklankową karbowaną formę do ciasta Bundt sprayem do gotowania.
Umieść kubek brązowy cukier w dużej zamykanej plastikowej torbie.
Pokrój każdą rundę biszkoptu na ćwiartki i wrzuć cukier, aż równomiernie się pokryje.
W małej misce ubij miód, masło, wanilię i pozostałą filiżankę brązowego cukru, aż będzie gładka.
Połowę kawałków biszkoptu włożyć na przygotowaną patelnię i polać połową mieszanki orzechów pekan i miodu. Powtórz nakładanie warstw raz.
Piec na złoty kolor i ciasto jest gotowane przez około 35 minut. Ostudzić na patelni na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie odwróć na talerz do serwowania lub ruszt.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Małpi chleb naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "