Pear Butterscotch Pie
Pear Butterscotch Pie może być tylko deser szukasz. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka gruszek anjou, cynamon, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Bourbon-Gruszka, Gruszka chrupiąca z polewą Makadamia, oraz Tort dyniowy z lukrem toffi.
Instrukcje
Umieść blachę do pieczenia na środkowym stojaku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 218°.
Ubić razem mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową i sól, a następnie ubić brązowym cukrem, rozbijając wszelkie grudki. Delikatnie wrzucić gruszki z mieszanką brązowego cukru, sok z cytryny i wanilii i odstawić 5 do 15 minut do maceracji owoców.
Rozwałkować 1 kawałek ciasta (pozostawić pozostały krążek schłodzony)na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 13-calową okrągłą. Pasuje do 9-calowego talerza.
Rozwałkuj pozostały kawałek ciasta do 13-calowej rundy. Resztki rezerw.
Przenieść wypełnienie do powłoki. Kropka z masłem, następnie przykryć ciasto okrągłe. Krawędzie Trim, pozostawiając zwis 1/2 cala (reserve scraps). Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić, a następnie złóż pod. Lekko szczotkować górną skórkę z odrobiną mycia jaj, a następnie wyciąć 3 (1-cal-long) otwory wentylacyjne.
Rozwałkować 1 kawałek ciasta (pozostawić pozostały krążek schłodzony)na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta na 13-calową okrągłą. Pasuje do 9-calowego talerza.
Rozwałkuj pozostały kawałek ciasta do 13-calowej rundy. Resztki rezerw.
Przenieść wypełnienie do powłoki. Kropka z masłem, następnie przykryć ciasto okrągłe. Krawędzie Trim, pozostawiając zwis 1/2 cala (reserve scraps). Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić, a następnie złóż pod. Lekko szczotkować górną skórkę z odrobiną mycia jaj, a następnie wyciąć 3 (1-cal-long) otwory wentylacyjne.
Rozwałkować resztki ciasta o grubości około 1/8 cala i wyciąć kształty liści za pomocą noży (lub noża). Układaj dekoracyjnie na wierzchu ciasta, delikatnie naciskając, aby pomóc im przylegać. Lekko umyj wierzchnią skórkę i wycięcia z odrobiną mycia jaj i posyp granulowanym cukrem.
Piec ciasto na gorącej blasze do pieczenia 20 minut. Zmniejszyć piekarnik do 191° i piec, aż skorupa jest złoty i napełniania bulgotanie, 40 do 45 minut więcej. Schłodzić do ogrzania lub temperatury pokojowej, 2 do 3 godzin.
Ciasto jest najlepsze w dniu, w którym jest wykonane, ale można je Piec 1 dzień wcześniej.