Peanut Butter Ripple Brownies
Przepis Peanut Butter Ripple Brownies może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 32 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Betty supreme original brownie mix, mleko, złota mąka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło Orzechowe Fudge Ripple Ice Cream, Masło Orzechowe Fudge Ripple Ice Cream, oraz Fudge Ripple Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. W małej misce, beat cukier, 2/3 szklanki masła orzechowego, mąka i 2 jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 protokół; odstawić.
Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu.
Rozprowadzić na patelni. Upuść mieszaninę masła orzechowego przez łyżki stołowe na ciasto. Przetrzyj ciasto nożem.
Piec 29 do 32 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki lukier, za pomocą łyżki, aż gładkie i spreadable.
Polewę rozprowadzić na brownies; posypać orzeszkami ziemnymi. W przypadku brownies pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy.