Peanut Butter Cup czekoladowe babeczki z tostami masło orzechowe lukier bezowy

Peanut Butter Cup Chocolate Cupcakes with tosty Peanut Butter Beza lukier może być tylko deser, którego szukasz. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Jeśli masz proszek do pieczenia, ekstrakt z wanilanu, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Babeczki z masłem orzechowym i galaretką z lukrem orzechowym, Nadziewane babeczki z masłem orzechowym z lukrem z masłem orzechowym, oraz Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Linia 14 kubków do muffinów z papierowymi wkładkami do muffinów.
W dużej misce wymieszać mąkę, 1 szklankę cukru, kakao w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Dodaj mleko, olej roślinny, 1 jajko i ekstrakt waniliowy; wymieszać za pomocą miksera elektrycznego na niskiej prędkości, aż tylko połączone. Zwiększ prędkość do średniej i dobrze wymieszaj.
Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i powoli wlej wrzącą wodę do mieszanki mąki. Zwiększ prędkość do średniej i bij przez 1 minutę.
Napełnij każdą filiżankę muffinek w połowie i umieść na środku każdej filiżankę masła orzechowego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko się zrumienią, po lekko naciśnięciu, około 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni przez 5 do 10 minut. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym przed lukierowaniem.
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Białka i cukier ubić w misce, aż się połączą.
Wlać mieszaninę jajek do małego rondla i podgrzewać na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Powrót mieszaniny jaj do miski.
Ubijać mieszaninę jaj na dużej prędkości, aż nadal powstanie szczyty.
Umieścić masło orzechowe w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski.
Podgrzać w 15-sekundowych odstępach, mieszając pomiędzy nimi, aż masło orzechowe będzie cienkie i kremowe. Delikatnie złożyć roztopione masło orzechowe na białka.
Przenieść lukier z masła orzechowego do worka rurowego.
Lukier na schłodzone babeczki.
Tost babeczki pod rozgrzanym brojlerem, aż lekko rumiane, o 1 minutę.