Peach & almond crunch
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać brzoskwinia & almond crunch spróbować. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru demerara, herbatniki amaretti, ml tubs crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 28%. Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch, Migdałowa brzoskwiniowa Sałatka letnia z brzoskwiniowym winegretem, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać grill do góry. Kamień i pokroić brzoskwinie.
Umieścić herbatniki w plastikowej torbie na żywność i zmiażdżyć wałkiem do ciasta. Ułóż brzoskwinie i pokruszone herbatniki na dnie naczynia żaroodpornego. Łyżka na crme frache, gładkie nożem tak brzoskwinie są całkowicie pokryte, a następnie posypać wystarczającą ilość cukru, aby pokryć crme frache.
Umieść naczynie pod grillem na 3 minuty lub do momentu, aż cukier się karmelizuje.