Patelnia z kurczakiem i warzywami
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak i warzywa na patelni mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 36% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 72g białka, 62g tłuszczu, oraz w sumie 967 kalorii. Przepis ten służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka fasoli, skondensowanej śmietany z zupy selera, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 63%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy są Skillet Chicken ' N ' Veggies, Chicken And Garden Veggies Quinoa Skillet, oraz Patelnia letnie warzywa z Gnocchi.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Brązowy kurczak, kilka sztuk na raz; wyjąć z patelni i odstawić. Wyrzucić wszystkie z wyjątkiem 2 łyżeczek kapiących.
Podsmażyć cebulę w ociekaniu do miękkości.
Dodaj zupę, sos Worcestershire, sól i oregano; mieszaj do uzyskania gładkości.
Dodać kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30-40 minut.
Dodać cukinię i zieloną fasolkę; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż soki z kurczaka będą czyste.