Patelnia Z Kurczaka Azjatyckiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckiej patelni z kurczakiem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 337 kalorii, 20g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, kapustę napa, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Z Kurczaka Azjatyckiego, Asian-Glazed Skillet Chicken, oraz Azjatycka Kolacja Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Kurczaka, paprykę i cebulę gotować w oleju 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak będzie jasnobrązowy.
Makaron z kruszonką. Wymieszaj makaron, przyprawy z opakowań smakowych, wodę i sos sojowy do mieszanki kurczaka.
Podgrzać do wrzenia. Gotować od 3 do 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż makaron całkowicie zmięknie i zmięknie.
Wymieszać z kapustą. Gotować od 1 do 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zmięknie.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!