Patelnia Stek Fajitas
Stek z patelni Fajitas może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 394 kalorii, 30g białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za $1.99 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, oleju roślinnego, ząbka czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to raczej niedrogie przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 54%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Fajitas de Carne (Steak Fajitas), Patelnia Krewetki Fajitas, oraz Patelnia Z Kurczaka Fajitas.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu zrumienić stek na oleju.
Umieść stek i kapanie w 3-qt. powolna kuchenka. Dodaj sok z cytryny, czosnek, kminek, mieszankę przypraw, chili w proszku i płatki czerwonej papryki. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 2-1/2 do 3 godzin lub do miękkości mięsa.
Dodaj zieloną paprykę i cebulę; przykryj i gotuj przez 1 godzinę lub do miękkości warzyw.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; łyżka wołowiny i warzyw na środku tortilli. W razie potrzeby posyp serem, salsą, śmietaną, sałatą i pomidorami. Złożyć boki tortilli i natychmiast podawać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Fajitas w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Calista Coast Range Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
![Calista Coast Range Pinot Noir]()
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.