Przepis patelnia spaghetti Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 1106 kalorii, 50g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól czosnkową, wodę, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Z Patelni, Spaghetti Z Jednej Patelni, oraz Jedna Patelnia Spaghetti Mac dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 protokół; mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj pepperoni; gotować i mieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
3
Drenaż.
4
Wymieszać z zupą, wodą, niegotowanym spaghetti, włoską przyprawą i solą czosnkową; podgrzać do wrzenia. Wymieszać; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć; gotować około 18 minut, mieszając od czasu do czasu, aż spaghetti będzie pożądane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Włoska
Sól Czosnkowa
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Woda
Zupa
5
Posypać serem, pomidorem i oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Oliwki
Pomidor
6
Zdjąć z ognia. Przykryć; odstawić na 3 do 5 minut lub do rozpuszczenia sera.