Patelnia-Pieczona Przyprawowa Okra
Patelnia-pieczone przyprawione Okra może być tylko przystawka szukasz. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 102 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka oleju roślinnego, kurkumy, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Patelnia-pieczona przyprawowa Okra, Patelnia Pieczona Przyprawowa Okra, oraz Patelnia-pieczony Okran i krewetki.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać paprykę z kminkiem, kolendra, koper włoski, kurkuma, cynamon i kozieradka.
W każdej z 2 dużych patelni zapobiegających przywieraniu podgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodać okrę, odciąć bok i gotować na dużym ogniu przez 2 minuty. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż rumiane na dnie, 4 minut dłużej. Obrócić okra i gotować na małym ogniu do miękkości, 2 protokół. Doprawić solą i posypać mieszanką przypraw. Gotować, mieszając, aż pachnący, 30 sekund.
Skropić sok z cytryny na okrze i podawać.