Patelnia Okra

Patelnia Okra
Patelnia Okra może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 2G tłuszczu i w sumie 49 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis serwuje 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną kurkumę, okrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Z łyżką wynik 34%, to danie nie jest takie niesamowite. Spróbuj Patelnia Okra, Patelnia pizza, oraz Zamiast smażenia ryb dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Roztop masło w średnim rondlu na średnim ogniu i podsmaż cebulę, aż będzie przezroczysta. Dodaj okrę i kurkumę. Zmniejsz ogień do małego i gotuj 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn