Patelnia Chili
Patelnia Chili jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 423 kalorie, 46g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 223 osób próbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, fasolkę chili, mielony pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest idealny do Super Bowl. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Patelnia Na Chili Mac, Patelnia Chili Mac, oraz Patelnia Chili Mac.
Instrukcje
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i kruszyć. Wymieszać z cebulą, zielonym pieprzem, sosem pomidorowym, pastą pomidorową i fasolą chili. Doprawić chili w proszku, ostrym sosem, solą przyprawową, pieprzem cayenne i czosnkiem w proszku.
Gotować na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż do pożądanej konsystencji (co najmniej 1 godzina dla najlepszego smaku).