Pat ' s Spicy Fried Wings
Pat 's Spicy Fried Wings może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 841 kalorii, 38g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprz, śmietana, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Smażone Skrzydełka Neelys, Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), oraz Smażone Gorące Skrzydełka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubij razem przyprawy sól, płatki pieprzu czerwonego, pieprz czarny, pieprz cayenne, przyprawa do drobiu i pieprz cytrynowy. Rezerwy 2 łyżki w osobnej misce.
Skrzydełka kurczaka opłukać w zimnej wodzie i umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Posyp skrzydełka równomiernie przyprawą i pozostaw do marynowania, przykryte i schłodzone, przez 1 godzinę.
Ubij jajka, ostry sos, płatki czerwonej papryki, pieprz czarny i pieprz cayenne do średniej wielkości miski do mieszania. Rezerwa.
Mąkę włożyć do płytkiego naczynia lub talerza ciasta.
W dużej frytkownicy lub dużym holenderskim piecu rozgrzej olej do 350 stopni F na termometrze o głębokim tłuszczu.
Zagrzebać skrzydełka z kurczaka do mieszanki jajecznej, a następnie do mąki.
Umieścić skrzydełka 3 na raz do gorącego oleju i gotować przez 8 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż gotowane przez i złoty kolor.
Wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy na arkusze. Upewnij się, że olej wraca do temperatury przed dodaniem następnej partii.
Posyp skrzydła zarezerwowaną przyprawą, aby uzyskać dodatkowe gorące skrzydła.
Podawać z pikantnym sosem do maczania.
Wymieszać wszystkie składniki razem w małej misce.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla skrzydełek z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.