Pat ' s Deep-Fried Cornish Game Hens
Smażone w głębokim tłuszczu kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 137g białka, 113g tłuszczu, oraz w sumie 1838 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 104 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kury z korniszonu, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Cornish gry kury dla dwojga, Cornish Game Hens, oraz Cornish Game Hens.
Instrukcje
Pierwsze sześć składników ubić w małej misce. Odstaw połowę tej mieszanki na bok.
Podzielić pozostałą mieszankę przypraw między dwoma dużymi mieszającymidownice i wylać maślankę równomiernie między dwoma miseczkami, ubijając do połączenia. W każdej misce włożyć połowę cebuli i tymianek.
Umieść trzy kury z dziczyzny w każdej misce do mieszania i obróć się do płaszcza. Miseczki przykryj folią i pozostaw w lodówce na 8 godzin lub na noc (im dłużej, tym lepiej; pozwól, aby przyprawy i smaki przenikały kury łowne).
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych do 375 stopni F w dużym holenderskim piekarniku ordeep-Frytkownica. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni i przykryj dwie wytrzymałe tace z blachy za pomocą stojaków Z Drutu.
Kury z maślanki usunąć, gdy olej się rozgrzewa.
Ubić razem mąkę i pozostałą mieszankę przyprawowąduża zapiekanka. Pracując z jedną kurą gry na raz, włóż jedną grę do mąki i wrzuć do płaszcza, a następnie otrząśnij nadmiar. Wsuń kury z dziczyzny, partiami w zależności od wielkości frytkownicy, wlej gorący olej i smaż przez 13 minut, aż będą pięknie złociste.
Umieść każdą smażoną kurę na tacy z drutu i przytrzymaj w piekarniku. Powtórz z pozostałymi kurami.
Pieczone Kury Kornwalijskie
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. przykryj dwie wytrzymałe tace z oprawkami z drutu i spryskaj sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Kury odsączyć z marynaty maślanej i osuszyć.
Ułożyć blaszki, skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Wkładamy patelnię do piekarnika i pieczemy przez 45 minut, czyli do momentu, gdy w najgrubszą część uda włożony zostanie natychmiastowy termometr o stężeniu 165 stopni i soki będą czyste.
Pat ' s Guide to Deep-smażenie
Jedną z rzeczy, które myślę, że ludzie naprawdę nie wiedzą o mnie jest to, że byłem smażyć jedzenie przed byłem grillowanie! (W dzisiejszych czasach moja miłość do smażonych potraw jest na drugim miejscu tylko miłość do grillowania.) Smażone jedzenie na południu jest jak pizza w Chicago: jeśli dorastałeś w Memphis, dorastałeś z nią. Mój dziadek smażył całe króliki, a moja babcia smażyła kurczaka na śniadanie, podawane z herbatnikami!
1 wybierz olej neutralne oleje, takie jak orzeszki ziemne, krokosz barwierski, rzepak i vegetableoil wszystkie mają wysoki "punkt dymu", więc działają dobrze w wysokich temperaturach smażenia.Często lubimy używać oleju arachidowego, ponieważ dodaje on bardzo subtelnego smaku orzechowego; smak oleju rzepakowego jest mniej wyraźny.
2 Wybierz garnek jeśli nie masz frytkownicy elektrycznej, wybierz grubodenną
Holenderski piec do głębokiego smażenia. Zwykle potrzebujesz co najmniej 3 lub 4 cale oleju w dolnej części patelni, ale więcej, jeśli smażysz coś większego, jak kury Cornishgame lub kurczaka.
3 napełnij go uważaj, aby nie przepełnić garnka! Jeśli nie zostawisz miejsca na przedmioty, które smażysz, olej może rozlać się po bokach, powodując bałagan lub, co gorsza, pożar. Aby sprawdzić, ile oleju potrzebujesz, możesz najpierw wykonać test z wodą. Napełnij garnek wodą, a następnie włóż jedzenie, które zamierzasz spróbować.Gdziekolwiek woda wzrośnie, to jak wysoko będzie twój olej-więc zaznacz to miejsce na garnku i nie napełniaj go zbyt wysoko!
Mixt Greens (with Andrew Swallow), and, with Guy Fieri: Diners, Drive-Ins, and Dives; More Diners, Drive-Ins, and Dives; and Guy Fieri Food.