Pasztet Z Wątróbki

Pasztet Z Wątróbki
Pasztet z wątroby jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, czosnek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 177 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Spróbuj Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, Pasztet Z Wątróbki Drobiowej", oraz Pasztet z wieprzowiny i wątroby dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mielenie wieprzowiny: mielenie wieprzowiny przez maszynkę do mięsa kilka razy na drobnym ustawieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
1
Umieścić w blenderze koniak lub brandy, Madera lub sherry, czosnek, pietruszka, szalotka lub cebula, imbir, goździki, cynamon, gałka muszkatołowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
MaderaMadera
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
KoniakKoniak
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj pokrojone w kostkę wątróbki i zmiksuj filiżankę na raz. Doprawić solą i pieprzem, dodając odrobinę Tabasco lub cayenne. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sos TabascoSos Tabasco
3
Zmieloną wieprzowinę wymieszać z mieszaną wątrobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
WątrobaWątroba
4
Ułóż terrynę z boczkiem i mieszaniną pasztetów: ułóż 4x8-calową terrynę z paskami boczku, wypełnij mieszaniną i przykryj boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
PasztetPasztet
1
Umieścić terrine w większym naczyniu do pieczenia i wypełnić większe naczynie wodą do połowy punktu z boku naczynia pasztet. Ta "łaźnia wodna" pomoże pasztetowi zatrzymać wilgoć i uzyskać gładszą konsystencję tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1
Piec w umiarkowanym piekarniku, 350 stopni F, przez około 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Schłodzić pod ciężarem: schłodzić pasztet pod ciężarem, aby stał się jędrny i delikatny. Aby to zrobić, połóż na pasztecie kawałek woskowanego papieru lub folii aluminiowej i ustaw na całej powierzchni deskę obciążoną ciężkim przedmiotem. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasztetPasztet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Podawać: w czasie podawania doprowadzić terrine do stołu, pokroić, i służyć z chrupiący francuski chleb lub bułki i lampkę wina. Również dobre z sałatą i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Odmiana: używaj wątróbek z kurczaka, wieprzowiny i mięsa kiełbasowego w równych ilościach. Zobacz mój drugi przepis na pasztet maison.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Mielona Kiełbasa WieprzowaMielona Kiełbasa Wieprzowa
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn