Pasztet Z Grzybów, Orzecha Włoskiego I Rozmarynu

Pasztet Z Grzybów, Orzecha Włoskiego I Rozmarynu
Pasztet z grzybów, orzechów włoskich i rozmarynu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 83 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 112 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wino, drożdże odżywcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj krem z zupy grzybowej z pasztetem z soczewicy orzechowej crostini, Pasztet z fasoli i orzechów, oraz Pasztet Wegetariański Szpinak-Orzech dla podobnych receptur.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować mieszanki Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 103 dolarów za butelkę.
Terra Blanca
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn