Pasztet Wędzony Bluefish
Przepis wędzony pasztet Bluefish może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ta przystawka ma 778 kalorii, 30g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.64 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo zmielony pieprz, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pasztet wędzono-Błękitny, Pasztet Wędzony Bluefish, oraz Pasztet Wędzony Bluefish.
Instrukcje
Puree bluefish, twarożek, masło i koniak w robocie kuchennym.
Dodaj cebulę, sos Worcestershire, i sok z cytryny. Włączaj i wyłączaj urządzenie, aż składniki zostaną połączone. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Zapakować do naczynia i posypać orzechami, jeśli używasz.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Roger Berkowitz, prezes i dyrektor generalny Legal Sea Foods od 1992 roku, rozpoczął pracę w rodzinnym targu rybnym w wieku dziesięciu lat. Często przedstawia swoje eksperckie opinie na temat przemysłu rybnego w segmentach informacyjnych sieci (CNN, CBS News "Eye on America", NBC Nightly News), udzielał porad kulinarnych i pokazów w The Today Show i Good Morning America, a także szeroko wykłada. Wraz z żoną Lynne mieszka w Newton w stanie Massachusetts. Jane doerfer jest współautorką poprzedniej książki kucharskiej Legal Sea Foods wraz z Georgem Berkowitzem. Jest autorką kilku książek kucharskich, w tym Going Solo in the Kitchen. Edward Koren jest stałym współpracownikiem The New Yorker i zilustrował wiele książek, w tym życie psa i jak jeść jak dziecko. Mieszka w Vermont.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.