Pasty Kornwalijskie
Pasty kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 828 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, jajka, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pasty Kornwalijskie, Pasty Kornwalijskie, oraz Pasty Kornwalijskie.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni i podsmażyć marchew, cebula, ziemniaki, i czosnek aż al dente.
Dodać mieloną wołowinę i brąz.
Odcedzić tłuszcz z patelni i doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą. Wymieszać w koncentracie pomidorowym, aby związać mieszaninę i ostudzić.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozwałkować ciasto francuskie i, za pomocą noża koło, wyciąć 16 do 24 (3-calowe) koła ciasta i umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Umieścić łyżkę mieszanki mięsa na 1 stronie każdego okręgu ciasta. Złóż każdy na półkole i uszczelnij krawędzie, ściskając ciasto razem.
Powierzchnię ciasta umyć jajkiem.
Piec na złoty kolor, o 6 do 8 protokół.