Pastor Ryan ' s Cajun Meatloaf
Przepis Pastor Ryan ' s Cajun Meatloaf może zaspokoić swoje Creole pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Na 2,65 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 584 kalorie, 40g białka, oraz 29g tłuszczu. 339 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, miód, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć całe jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sos boloński pastora Ryana, Meksykańska Lasagna pastora Ryana, oraz Pastor Ryan ' s Pasta Carbonara.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.Wszystkie świeże warzywa (papryka, cebula, seler) pokroić w drobną kostkę i posiekać czosnek. Na średnim ogniu roztopić 6 łyżek masła. Gdy masło zacznie się brązowieć, dodaj pokrojone w kostkę warzywa i czosnek.
Dodać około 1 łyżeczki soli. Po tym gotowane przez kilka minut dodać 1 łyżka sos Worcestershire, 1 łyżeczka czarnego pieprzu, 1 łyżeczka gałki muszkatołowej i 1 łyżeczka pieprzu cayenne. Jeśli lubisz go na gorąco, dodaj kilka koktajli swojego ulubionego gorącego sosu. Następnie dodać około ½ szklanki ketchupu. Kontynuuj gotowanie i mieszanie przez kilka minut.
Zdjąć z ognia.Po pozostawieniu mieszaniny do ostygnięcia przez kilka minut, dodać około ½ szklanki mleka. Mieszać aż do połączenia. Następnie dodaj co najmniej 1 szklankę bułki tartej. Dalej dodawać bułkę tartą i mieszając, aż mieszanina stanie się ładną, gęstą pastą. W dużej misce umieścić mieloną wołowinę i wieprzowinę.
Ubić 3 jajka i dodać do mięsa. Po pozostawieniu pasty warzywnej do ostygnięcia trochę, rozpocząć włączenie go do mięsa. Keep pracy wszystkich Cajun-mieszanka warzywna do mięsa, aż wszystko jest dobrze wymieszane.Spryskaj patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Następnie za pomocą rąk uformuj mieszankę mięsną w bochenek na patelni z prześcieradłami. Dodać Bochenek około 6-8 cali szerokości i około 1 ½ cala grubości. W małej misce lub miarce wymieszać ¾ szklanki ketchupu z około 2 łyżkami miodu. Posmaruj tym sosem cały klopsik.
Umieścić w piekarniku 400 stopni na około 40 minut.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować to Torres Pazo das Bruxas Albarino. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Torres Pazo das Bruxas Albarino]()
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jaskrawożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne po wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na środek. Długie i trwałe na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Idealnie komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie zapewnia idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.