Pasterskie ziemniaki
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina do spędzenia w kuchni, pasterskie ziemniaki mogą być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 1. To danie główne ma 547 kalorii, 46g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 390 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jeśli masz cheddar, kurtka ziemniaki, wołowina, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pasterskie ziemniaki, Placek pasterski ze słodkimi ziemniakami, oraz Dwa razy pieczone pasterskie ziemniaki.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Połowę masła roztopić na patelni nieprzywierającej. Cebulę gotować przez 3-4 min, następnie zwiększyć ogień i dodać mielone. Smażymy przez kolejne 3-4 min, aż wołowina się zarumieni. Wymieszać w magazynie, sos Worcestershire, pomidor czysty i niektóre przyprawy. Delikatnie bąbelkuj przez 15-20 minut, aż mięso będzie miękkie i sos zgęstnieje.
Aby złożyć, przeciąć ziemniaki kurtki na pół wzdłuż i zgarnąć miąższ do małej miski, pozostawiając skórę nienaruszoną. Ziemniaki rozgnieść z pozostałym masłem i dobrze doprawić. Mielone mięso podzielić między skórki ziemniaków, a następnie przykryć zacierem.
Ziemniaki przełożyć do naczynia do pieczenia, posypać serem, następnie piec przez 15-20 minut, aż będą złote.
Podawać z ulubionymi warzywami.