Pasta con Champiñones (makaron z sosem grzybowym)
Pasta con Champiñones (makaron z sosem grzybowym) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, grzyby portobello, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Easy Weeknight Pasta: makaron z kiełbasą i sosem grzybowym, Kurczak w sosie pieczarkowym (Pollo con Salsa de Champiñones), oraz Makaron z sosem pieczarkowym.
Instrukcje
Na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek i masło.
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć na złoty i pachnące, o 2 protokół.
Dodać grzyby i podsmażyć, mieszając drewnianą łyżką, aż zaczną mięknąć, 3 do 4 minut. Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać wino lub wywar i tymianek.Gotować, stale mieszając, około 3 minut. Zmniejszyć ogień do niskiego, doprawić solą i pieprzem i nadal gotować, często mieszając, aż grzyby są gotowane przez i cała ciecz odparowała, o 15 minut więcej.
Dodaj świeżej bazylii.Tymczasem przynieś duży garnek z wodą do wrzenia na dużym ogniu. Sól wrzącej wody, dodać makaron i gotować aż al dente, o 8 protokół.
Odcedzić, rezerwując około 1/4 szklanki wody do gotowania.Gdy grzyby są gotowe, usuń z ognia.
Dodać makaron i wrzucić, dodając zarezerwowaną wodę do gotowania, jeśli makaron wydaje się zbyt suchy.
Podawać z zieloną sałatką