Pasta con Champiñones (makaron z sosem grzybowym)

Pasta con Champiñones (makaron z sosem grzybowym)
Pasta con Champiñones (makaron z sosem grzybowym) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, grzyby portobello, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Easy Weeknight Pasta: makaron z kiełbasą i sosem grzybowym, Kurczak w sosie pieczarkowym (Pollo con Salsa de Champiñones), oraz Makaron z sosem pieczarkowym.

Instrukcje

1
Na dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć na złoty i pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać grzyby i podsmażyć, mieszając drewnianą łyżką, aż zaczną mięknąć, 3 do 4 minut. Zwiększyć ogień do wysokiej, dodać wino lub wywar i tymianek.Gotować, stale mieszając, około 3 minut. Zmniejszyć ogień do niskiego, doprawić solą i pieprzem i nadal gotować, często mieszając, aż grzyby są gotowane przez i cała ciecz odparowała, o 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodaj świeżej bazylii.Tymczasem przynieś duży garnek z wodą do wrzenia na dużym ogniu. Sól wrzącej wody, dodać makaron i gotować aż al dente, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Odcedzić, rezerwując około 1/4 szklanki wody do gotowania.Gdy grzyby są gotowe, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Dodać makaron i wrzucić, dodając zarezerwowaną wodę do gotowania, jeśli makaron wydaje się zbyt suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Podawać z zieloną sałatką
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn